Workshops & Advies

Tummy time
Je bent onzeker of je het buikliggen wel “goed” doet of je bent verwezen door het consultatiebureau omdat je baby nog niet of nog niet  lang genoeg op de buik kan liggen of je baby heeft een voorkeurshouding . In deze les leer jij, in een gezellige groep met andere moeders of prive:

Deze oefeningen zijn gemaakt door onze kinderfysiotherapeute dus volkomen geschikt en veilig voor je baby!

Aanmelden gebeurt via de website van Lief & Stoer.

September 2019

aanvang: 24 september 9.30 – 10.30

nog 4 plaatsen vrij

EHBO baby

Deze workshop ‘levensreddend handelen’ is specifiek gericht op baby’s en kinderen en is een absolute must voor wie zwanger is of net een baby heeft.

-wat te doen bij: verstikking, vergiftiging, wondverzorging brandwonden, koortsstuipen, breath holding spell, bloedneus, verstuikingen, insectenbeten, afgebroken tandjes

DOOR WIE ?
De lessen worden gegeven door een ervaren instructeur en kinderverpleegkundige. Cursus is in de avond van 19.00 – 22.00 uur

Aanmelden gebeurt via de website van Lief & Stoer.

september  2019

eind september nieuwe lessen

Babymassage

Wil je 4 weken iets leuks doen met je baby, even tijd voor elkaar hebben zonder afleiding van de andere kinderen. Of ben je op zoek naar meer zelfvertrouwen in de omgang met je baby?Babymassage, voetreflex en relevante thema’s als huilen en troosten, ritme in slapen en eten , krampjes en reflux komen zeker aan bod.

Maar zeker fijn en uniek in onze regio is dat jij al je vragen kunt stellen die je op dit moment hebt aan De Babycoach! gratis!

Aanmelden gebeurt via de website van Lief & Stoer.

groepslessen

11 september ( 4 lessen)

27 september ( 4 weken)

verder maandelijks

Onrustige baby

Heb jij een onrustige baby? Maakt hij hazenslaapjes en moet je lang wiegen voor ze eindelijk slaapt? Slaapt jou uk liever niet in zijn eigen bed? Meld je dan aan voor deze groepsles.

Met deze cursus zorg jij voor meer ritme in jullie dag. Gaan de slaapjes en de voedingen beter en ben jij weer zelfverzekerd!

Aanmelden gebeurt via de website van Lief & Stoer.

groepslessen

20 september 2019

9.30 – 11.00

Wat anderen zeggen

Elke week genieten met Fit met je baby! Hard werken, maar ook gezellig napraten met andere jonge moeders en een kopje thee! Ik merk dat mijn conditie steeds beter wordt en ik hoef geen oppas te regelen voor Finn.

Daphne

Ik ben heel blij dat ik de workshop bij jullie gevolgd heb. Een schat aan geweldige informatie die bij elke kersverse mama terecht zou moeten komen. En natuurlijk is het ook leuk om een vaste wekelijkse afspraak te hebben en de verhalen van de andere mama’s te horen. Bedankt voor alles!

Marianne

Mijn kind had tijdens het voetballen steeds terugkerende klachten. De therapeut heeft heel goed gekeken waarom hij zoveel klachten had. Bleek dat de snelle groei van onze zoon van invloed was op zijn klachten. In deze praktijk hebben ze de tijd genomen om naar zijn hele lichaam te kijken! Top, verder kijken dan alleen de pijn.

Monique

Webdevelopment by Oil4.