Tiener (12-18 jaar)

De voornaamste problemen bij kinderen op de middelbare school zijn groei- en houdingsgerelateerd. Deze kinderen bewegen minder en brengen vaak veel tijd door achter de computer of tablet.

Onze fysiotherapeuten zijn recent geschoold in het oplossen van problemen met gameboy rug en tablet-nek. 

Veel voorkomende problemen zijn, gewrichtsklachten aan voet, knie of heup, maar ook juist van de nek en schouder door bijvoorbeeld het (verkeerd) dragen van een zware boekentas.

Ook actief sportende tieners, waarbij pijnklachten ontstaan door een te grote belasting op de in ontwikkeling zijnde gewrichten, kunnen goed terecht bij de fysiotherapeut. Verder kan ook een tiener nog moeite hebben met leesbaar schrijven, of om goed mee te komen bij de gymles.

Wij beantwoorden uw vragen graag. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Wat anderen zeggen

Top! service en behandeling van kinderfysiotherapie Nootdorp! Onze dochter van 15 had al langere tijd last van haar enkel, waardoor trainen en wedstrijden steeds lastiger werden en het plezier in sport haar langzaam verging. Dankzij de geduldige training van Eva en de faciliteiten van het centrum gaat het nu weer super met sporten.

Fam. Bos

Oei wat voelden wij ons bezwaard om een afspraak te maken voor onze zoon Mitch.. Zoals zoveel jongens van zijn leeftijd, brengt hij veel tijd door op de iPad en Playstation. We wisten eigenlijk het antwoord wel, zijn rug- en nekklacht zou vast komen van de uren Gamen. Gelukkig was dit voor jullie geen probleem en hadden jullie onlangs hier ook een training voor gevolgd. Prima tijden om af te spreken na schooltijd/begin van de avond.

Erik van Schie

Hej Eva, onwijs bedankt voor de gezellige tijd. Ik kan weer lekker volleyballen!

Marsha
Webdevelopment by Oil4.